Algemene voorwaarden

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Bestelde artikelen worden 7 dagen gereserveerd, binnen deze periode dient u te betalen.

Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen is voldaan, ontvangt u een herinnering via de mail, mocht hier geen reactie opkomen annuleren wij uw bestelling.

Artikelen worden na betaling geleverd binnen 5 werkdagen.

Petronella’s Brocante is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens de verzending door TNT Post/Post NL. Noch voor het evt. zoekraken van uw verzending.

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen tijdens het invullen van het winkelmandje op de betaal/bestelpagina.

Informatie met betrekking tot de belangrijkste kenmerken van de artikelen en afbeeldingen worden zo nauwkeurig mogelijk gegeven. Kleine afwijkingen kunnen in beginsel geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding. U kunt via de mail extra informatie of foto’s opvragen van het betreffende artikel. Er is altijd gelegenheid om de artikelen vooraf te komen bekijken, dit in overleg.

Klanten die een product kopen bij Petronella’s Brocante hebben een bedenktijd van 14 dagen, een artikel (met uitzondering van meubels) kan om wat voor reden niet zijn wat u ervan verwacht had. Binnen deze periode mogen zij de koop terugdraaien en het product in de originele verpakking onbeschadigd terugzenden. Beschadigde of gebruikte artikelen worden door Petronella’s Brocante niet retour genomen.

Retourneren geldt ook niet voor opgespaarde artikelen, daar deze artikelen, soms een aantal weken voor u gereserveerd zijn.

Na te ruilen of geretourneerde artikelen in goede orde zijn ontvangen, wordt het betaalde bedrag teruggestort. Dit is zonder de verzendkosten, deze zijn voor rekening van koper.

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden ook niet geaccepteerd.

Alle opgegeven prijzen zijn in Euro, exclusief verzendkosten. Op niet alle producten is BTW van toepassing. Op sommige brocante/gebruikte goederen is de margeregeling van toepassing. Hierover betaalt u geen BTW. Wanneer er wel sprake is van verplichte BTW is deze in de vermelde prijs berekend.

Betaling:

Na een bestelling in de webshop ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten inclusief of exclusief verzendkosten.

Er zijn twee mogelijkheden om te betalen:
Vooraf overmaken op rekeningnummer: NL08 INGB0006076829.
Betalen bij afhalen, indien een product te groot of te zwaar is om te verzenden kunt u de artikelen contant betalen bij het afhalen.


Brocante producten:

U moet er rekening mee houden dat brocante producten lichte gebruikssporen hebben of licht zijn aangetast door de tand des tijds. Tenslotte zijn het artikelen die al een geruime gebruikstijd achter de rug hebben.


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • Petronella`s Brocante
  • HV-trans
  • J&M Transportdiensten
© 2012 - 2024 Petronella`s Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel